fbpx

Structuur Hero werkboek

In 5 dagen een einde aan jouw chaos maken

Zou jij graag tijd overhouden in plaats van te kort komen? Wil je uit de overwhelm-modus en ín full-on productivity mode? In deze 5-daagse cursus maak ik van jou een structuur hero. Je gaat elke dag aan de slag met opdrachten uit het werkboek zodat je blijvende veranderingen aanbrengt, waardoor het nooit meer chaos hoeft te worden en jij een stuk productiever te werk gaat.

Na Structuur Hero heb jij...

 • Weer overzicht in je werk en rust in je hoofd
 • Tijd vrij gemaakt die je kunt besteden aan belangrijke dingen
 • Jouw werkprocessen geoptimaliseerd en werk je efficiënter
 • Een manier van plannen waardoor je al je to do's zo productief mogelijk weg werkt
 • Een systeem zodat jij niet meer wordt afgeleid en full focus aan de slag kan

Is dit werkboek iets voor jou?

Dit komt je bekend voor:

 • Je krijgt minder voor elkaar dan je wilt
 • Je zou meer van jouw ideeën willen uitvoeren, maar hebt geen idee waar je de tijd vandaan moet halen
 • Je denkt dan ook regelmatig “wat heb ik nou eigenlijk gedaan vandaag?” terwijl je het wel heel druk hebt
 • De to do’s stapelen zich op en alleen al denken aan die stapel werk ontmoedigt je
 • Creatief ben je wel, maar gestructureerd is niet hoe anderen jou zouden omschrijven
 • Je wéét dat jij met een beetje meer structuur en de juiste planning keihard zou kunnen knallen
 • Je hebt behoefte aan iemand die je in korte tijd de nodige handvatten geeft om daarna zelf verder te kunnen

Dit ga je doen:

Dag 1: optimaliseren

Zou je soms willen dat je een extra dag in de week hebt om jouw to-do list af te werken? Ik help je efficiënter te werken zodat je meer doet in minder tijd. Daarmee bespaar je uren die je goed kunt gebruiken voor het groeien van jouw business.

Dag 2: Afleiding elimineren

Wat is jouw grootste bron van afleiding? We behandelen de drie meest voorkomende en zorgen ervoor dat je full focus kunt werken. Ook leer je hoe je je productiviteit niet laat beïnvloeden door andere mensen die iets van je nodig hebben. 

Dag 3: Automatiseren

Wat kan er automatisch wat je nu handmatig doet? Ik leer je een aantal productivity hacks zodat jij niet onnodig veel tijd kwijt bent aan dingen die zo gedaan kunnen zijn.

Dag 4: Overzicht creëren

Hoe hak je grote projecten op in kleine, behapbare stukjes? Hoe kom je uit de overwhelm modus en krijg je het overzicht weer terug? Na dag 4 heb jij niet alleen overzicht in je projecten, maar ook in je financiën.

Dag 5: Day to day planning

Hoe deel je je dagen zo efficiënt mogelijk in en zorg je ervoor dat je guilt-free vrije tijd hebt? Je leert hoe je een goede maar vooral haalbare planning maakt waar je je ook echt aan kunt houden en waarom (een beetje) chaos daar een nodig onderdeel van is.

BONUSSEN

 1. Je krijgt mijn financiën overzicht template in een werkbaar Excel bestand, zodat je het alleen nog maar hoeft in te vullen

 2. Je krijgt een digitale week uit de Pretty Productive planner met mijn planning methode

reviews

Meer info

 • Vijf-daagse cursus die je in werkboek vorm volgt
 • Je krijgt elke dag opdrachten om te maken zodat je meteen stappen maakt
 • Alle handvatten die je nodig hebt om gestructureerd en overzichtelijk te werken
 • Geschikt voor zowel ondernemers als mensen in loondienst
 • Het werkboek kost €47,- (excl. btw)

Veelgestelde vragen

Na aankoop ontvang je van mij een PDF met het werkboek en de twee downloadbare bonussen. In het werkboek vind je vijf hoofdstukken met de informatie en de bijbehorende opdrachten. In principe kun je één hoofdstuk per dag doen (denk aan ongeveer een uur p/dag) en dan ben je in 5 dagen klaar, maar je kunt het natuurlijk ook op je eigen tempo doen.

Mijn doel is niet dat jij net zo wordt zoals ik, wij zijn namelijk twee heel verschillende personen. Maar ik heb wel ervaren dat iedereen, zelfs de grootste chaoot, met de juiste handvatten structuur kan aanbrengen op een manier die bij hem/haar past en ‘vol te houden’ is. Met de Structuur Hero cursus geef ik je die handvatten en tools zodat jou dit ook lukt!

Ik ben een Rotterdamse en leef volgens de mentaliteit ‘niet lullen maar poetsen’ ;). Je gaat meteen aan de slag om de tips in de praktijk toe te passen d.m.v. de opdrachten. Mijn doel is dat jij na het werkboek écht al structuur hebt aangebracht in je leven en niet alleen maar geïnspireerd bent.

Je mag mij altijd mailen met vragen, ik help graag! Dan kijken we samen naar hoe jij het meeste uit Structuur Hero kunt halen.

Over mij

Hoi! Ik ben Shelley en ik word ontzettend blij van structuur en systemen. Opruimen en ordenen? Dat is voor mij ontspanning! Ik ben gek op efficiëntie en vind het de leukste uitdaging om alles in een proces te cutten wat onnodig veel tijd kost.

Ik heb 5 jaar lang voor structuur & overzicht gezorgd in start-ups, zodat ze zo snel en hard mogelijk konden groeien. Elke keer weer kwam ik mensen tegen die tegen mij zeiden: “het lijkt me zó fijn om iets van jouw structuur te hebben”. Dat doe ik nu met Hashtag Lifegoals. Want die structuur, die kan iedereen hebben. Met de juiste systemen en basis kun jij ook gestructureerd worden. Echt waar!

De Structuur Hero cursus heb ik gemaakt zodat jij op een makkelijke en snelle manier ook meer structuur kunt aanbrengen in je leven. 

Doe je mee?