fbpx

Plannen als een Pro

Wil jij een realistische planning die wél vol te houden is en daadwerkelijk haalbaar? Eentje die je niet na een week in de prullenbak gooit omdat het weer anders is gelopen? Een planning die ervoor zorgt dat je voldaan bent na een dag werken en waarmee je je doelen behaalt?

can I get a 'hell yeah'?

Planning. Tot nu toe blijft het ‘een dingetje’. Je plant je dagen overvol, je to do lijst lijkt niet bepaald korter te worden en hoe hard je ook werkt, er ligt altijd nog meer werk te wachten. En dat niet alleen: je voelt je ook nog eens mega onvoldaan omdat je elke dag zo veel meer had willen doen, maar het lukt maar niet om alles gedaan te krijgen.

What if I tell you dat er een manier is waarop je meer gedaan kunt krijgen op een dag, waarmee je meer focus dan ooit hebt en zonder problemen al je to do’s en doelen aftikt? 

Hoe je dat doet, leer je in de Plannen als een Pro training. 

 

Herken je dit?

"Een eindeloze to do lijst is geen planning."

Wat houdt de training in?

In de training leer je alles wat je moet weten om een kickass planning te maken die je ook écht vol kunt houden en haalbaar is. Die rust en ruimte geeft in plaats van stress en verkramping.

Je volgt de Plannen als een Pro training via een online video van 1 uur en 45 minuten. Je kunt deze in delen bekijken of in één keer. Bij de video horen opdrachten die je in een werkboek downloadt. Ook krijg je de (fysieke) Pretty Productive planner t.w.v. €27,95 cadeau bij de training. 

Na de training heb jij alles wat je nodig hebt om voortaan een planning te volgen die ervoor zorgt dat je consistent je doelen haalt en waarmee je meer kunt doen in minder tijd!

 

Dit leer je:

Huidige planning

Om een planning te maken die vóór je werkt in plaats van tegen je, is het belangrijk om er eerst achter te komen waarom je huidige planning niet goed lukt.

dag- en weekplanning

Je leert hoe je het beste een dag- en weekplanning kunt maken waarmee je al je to do’s kunt afvinken en consistent elke dag naar je doelen toewerkt.

MAAND- EN JAARPLANNING

Je maand- en jaarplanning zijn een belangrijk onderdeel van het grotere geheel. Ik laat je zien hoe je deze het beste op kunt stellen en er zelfs een leuk spelletje van maakt.

hoe vol te houden

Een planning maken is leuk en aardig, maar als je hem niet volhoudt, heb je er niets aan. Daarom gaan we ook dieper in op hoe je het makkelijk maakt om je planning vol te houden (en het eigenlijk niet eens meer als volhouden voelt).

productivity boosters

Afleiding is overal. Daarom deel ik graag mijn gouden productivity boosters met je die ervoor zorgen dat ik elke week alles af krijg wat ik wil. 

valkuilen om te vermijden

Nadat je een goede planning hebt, weet hoe je die moet volhouden en je productiviteit hoog houdt, is het zaak om de grootste valkuilen te vermijden. Ik vertel je graag hoe je dat kunt doen.

Dit is wat anderen erover zeggen:

Natuurlijk kun je het ook eerst nog zelf proberen.

Maar laten we wel eerlijk zijn. Als je het zelf in je eentje kan, hoe komt het dan dat je planning nog steeds niet voor je werkt?

Hoe ga je ervoor zorgen dat je een planning maakt waarbij het niet voelt als volhouden, maar je easy peasy elke week al je to do’s aftikt?

Hoe lang ga je nog je tijd verdoen met zelf experimenteren terwijl je elke keer opnieuw merkt dat ook deze manier het tóch nog niet helemaal is?

Ik weet wat ik doe en hoe je optimaal gebruik maakt van je tijd. Ik heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen om productiever en efficiënter te werken en verzet zelf bergen werk in een week.

Laat mij jou ook helpen. Wil je leren Plannen als een Pro?

Veelgestelde vragen

De video is 1 uur en 3 kwartier, deze kun je in delen bekijken of in één keer. Bij elk onderdeel hoort een opdracht, zodat je meteen aan de slag gaat. Reken er voor de zekerheid in totaal 3 uur voor, dan zit je absoluut safe!

Yes, het is een fysieke planner in A5 formaat. Binnen NL en BE krijg je deze gratis toegestuurd bij aankoop van de training. Hij past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Je houdt altijd toegang tot de training inhoud. Mocht ik de training ooit offline halen, dan zorg ik ervoor dat je de inhoud van mij als bestand ontvangt zodat je het altijd kunt terugkijken.