fbpx

Plan your Profit Masterclass

Het stappenplan om nu écht je omzetdoel te behalen​

Ging het tot zover wel prima, maar heb je niet de omzet behaald die je eindelijk eens wilde bereiken? Had je een hoop plannen, maar is daar in realiteit weinig van terecht gekomen, omdat je het al druk zat had? Je weet dat je iets zal moeten veranderen om vanaf nu wel je (omzet)doelen te behalen, maar hoe is nog een raadsel.

Daar kun je NU iets aan doen. In de Plan your Profit Masterclass kom jij erachter of jouw verdienmodel past bij jouw ideale werkweek, ga je jouw werkprocessen slimmer en tijdbesparend inrichten en krijg je een solide plan om stapsgewijs naar je omzetdoel te werken. Deze online masterclass is voor elke ondernemer die haar bedrijf serieus neemt en haar bedrijf vanaf nu met een kick-ass plan wil gaan aanpakken.

Na de masterclass heb jij:

 • Een stappenplan om je omzetdoel te behalen
 • Een verdienmodel dat past bij jouw ideale werkweek
 • Inzicht en overzicht in de manier waarop je het slimst kan werken
 • De know-how hoe je jouw tijd zo effectief mogelijk gebruikt
 • Alles wat je nodig hebt om meer omzet te draaien
 • Een Excel template waarmee je inzicht hebt in de voortgang van jouw financiële doelen

Dit is wel voor jou als jij...

 • Het zat bent om dezelfde resultaten te blijven halen (hoe goed ze ook zijn) omdat je wéét dat er meer in zit
 • Er klaar voor bent om het vanaf nu naar een hoger niveau te tillen
 • Niet gillend weg rent bij het idee om dingen anders aan te pakken maar juist toe bent aan een frisse blik en kijk op je business
 • Je cijfers concreet durft te krijgen zodat je ermee kunt gaan werken
 • Heel duidelijk wilt hebben wat je kunt en moet doen om je omzet te gaan verhogen

Als jij je in bovenstaande punten herkent, hebben we jou er heel graag bij. Maar deze masterclass is niet voor iedereen.

Dit is NIET voor jou als jij...

 • Niet per se je omzet wilt groeien en het prima vindt zo
 • Geen zin hebt om 1,5 uur van je tijd vrij te maken om aan je bedrijf te werken
 • Na de masterclass niet daadwerkelijk je plan gaat uitvoeren en alles wat je hebt geleerd laat liggen
 • Een investering van €87 (ex btw) in jouw droomomzet te duur vindt 

Doe jij mee?

Details:

online

De Plan your Profit Masterclass is online, dus te volgen vanuit je eigen huis. 

(Het is een opname van een eerdere live online masterclass)

Resultaat

Je hebt na de masterclass een heel concreet en duidelijk stappenplan wat je kunt en moet doen om het volgende kwartaal (en alle daarna) meer omzet te behalen.

Investering

De masterclass kost €87 excl. BTW. Hiervoor krijg je een 1,5 uur durende video, opdrachten, de slides en een makkelijk te gebruiken Excel sheet waarmee je jouw omzetdoel gaat behalen.

reviews

Wie zijn wij?

Als er één ding zeker is, dan is het wel dat wij als structuurfanaten iets essentieels in elkaar herkenden vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten. Waar Lola ondernemers helpt om inzicht en overzicht te krijgen in hun cijfers door hun administratie goed in te richten, helpt Shelley ondernemers om hun werkprocessen voor hen te laten werken en zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van hun tijd. Allemaal met hetzelfde doel: zodat je je business kunt groeien, oftewel meer omzet kunt draaien.

Beiden werken we met ondernemers die serieus met hun business aan de slag zijn, maar nét een beetje inzicht missen hoe ze het naar het volgende niveau tillen. Lola is een kei op het vlak van cijfers en haalt met een paar klikken op de knop magische inzichten uit Excel, Shelley ziet al snel waar jij tijd ‘lekt’ en hoe je veel meer kunt halen uit jouw uren op een dag.

Daar bloeide een idee op… Wat als wij de krachten bundelen?

We geloven er namelijk allebei sterk in dat jij met de juiste inzichten alles kunt bereiken. Maar je hebt een stappenplan nodig. Want die omzetdoelen, die halen zichzelf niet. 😉 Daar zal jij werk in moeten stoppen. Als je weet aan welke knoppen je moet draaien om een bepaald resultaat te halen, wordt het allemaal ineens een stuk makkelijker, simpeler en leuker. Die inzichten willen wij je helpen bereiken. 

Daarom geven wij de Plan your Profit Masterclass. De tools die we je geven zijn al door honderden ondernemers succesvol gebruikt. Het is zonde als jij blijft doorploegen terwijl een andere, slimmere manier binnen handbereik is. 

Ben jij erbij?

Veelgestelde vragen

Na aankoop krijg je direct de masterclass in je inbox en kun je hem online bekijken. Dit kun je dus op jouw tempo en manier doen.

Dan mag je ons altijd mailen! We helpen je graag met vragen die je hebt. 

Nee, juist niet! Lola heeft het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Jij hoeft alleen maar je gegevens in te vullen; het Excel sheet doet de rest. It’s like magic. 😉

Wil jij je omzetdoelen gaan behalen?