fbpx

Structureel Meer Tijd om te Groeien

Lijken de alledaagse taken al jouw uren op te slokken? Zou je graag meer tijd hebben maar zie je simpelweg niet hoe dat kan met al het werk dat je moet doen? Zou je structureel meer tijd willen hebben voor de ambitieuze plannen die jouw omzet laten exploderen? 

dan is dit herkenbaar.

Jij wilt een bedrijf waarin je elke dag meer dan genoeg tijd hebt om jouw omzetverhogende ideeën uit te voeren en de ‘gewone’ to do’s ook afkomen. Want met die ideeën zit je bomvol. Ideeën waarvan je wéét dat – als je ze ook daadwerkelijk uitvoert – je omzet als een raket zou stijgen. 

Maar daarvoor heb je echt meer tijd nodig, want al je to do’s en plannen passen niet in je planning. Daar ga ik je bij helpen in het online groepsprogramma Structureel Meer Tijd om te Groeien. 

Herken je dit?

Wacht dan niet langer. Onderneem actie en richt je bedrijf zo in dat jij altijd genoeg tijd en focus hebt voor je omzet-boostende plannen.

Wat houdt het groepsprogramma in?

In de kern zijn er zes video modules met werkboeken om te volgen. Daarin help ik je stapsgewijs om je bedrijf efficiënter en slimmer in te richten, zodat jij je kunt focussen op groei. 

Maar: dat doe je niet alleen. Ik begeleid je daar persoonlijk bij.

Naast het online materiaal heb je drie keer een 1-op-1 call van een half uur met mij. Hierin coach ik je persoonlijk en help ik je met het efficiënter maken van je bedrijf. 

Het is een groepsprogramma, dat betekent dat je in een Facebook community van ondernemers terecht komt die met hetzelfde bezig zijn als jij. Elke maand is er een online masterclass van een uur waarin ik al jullie vragen beantwoord rondom structuur aanbrengen, efficiënter werken en je dagen goed plannen zodat je op het top level van productiviteit werkt. Je kunt drie masterclasses bijwonen, welke maand jij erbij bent kies je zelf.

 

Het online materiaal:

Module 1

Weet wat je doel & tijdlekken zijn

In deze eerste module focussen we op het doel en wat nu de obstakels zijn om daar te komen. Je hebt hierna een helder actielijstje met wat er moet veranderen in je bedrijf om meer tijd te winnen en je onderneemt al direct stappen om dat op te lossen.

Module 2

Hack je groei met systemen

Goede systemen helpen je om je groei te ‘hacken’. Hierna weet je precies wat systemen zijn, maar vooral hoe en waar je ze inzet in jouw bedrijf om snel meer tijd vrij te maken. Ook weet je welke systemen voor explosieve groei zorgen en ga je daar meteen mee aan de slag.

Module 3

win structureel tijd door je systemen

Ontdek waar in jouw systemen de zwakke plekken zitten en fix ze, zodat je minder tijd kwijt bent aan handmatige taakjes en onnodige chaos. Alle vormen van optimaliseren komen aan bod, waarmee je al direct jouw systemen kunt upgraden naar een geoliede machine die je elke dag tijd bespaart.

Module 4

Automatiseren kun je leren

Deze module gaat specifiek over de mogelijkheid tot automatiseren in je bedrijf. In module 3 hebben we het hier kort over, module 4 gaat er dieper op in. Ik leer je al mijn handigheden en hacks om meer te kunnen doen in minder tijd.

Module 5

Je omzet als systeem

Ook je omzet is een systeem. Na deze module weet jij exact hoe je omzet in elkaar steekt en hoe je met een minimale tijdsinvestering er maximaal €€€ uit kunt halen. Inclusief mega waardevolle en handige invul Excel sheet waardoor je weet aan welke knoppen je kunt draaien in je bedrijf om je omzet te verhogen.

Module 6

Meer tijd & structuur behouden

Super, je bedrijf is ingericht op efficiëntie. En nu? Hoe zorg je ervoor dat de chaos niet weer overneemt? Na de laatste module weet jij hoe je blijvend structuur in je bedrijf aanhoudt en je niet weer terug in je oude gewoontes vervalt. zes online modules, 3 een-op-een calls, 3 masterclasses én een Facebook groep met een community van ondernemers die aan hetzelfde werken.

Er start om de paar weken een nieuwe groep aan het programma, maar de video’s en opdrachten kun je uiteraard op eigen tempo doen. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, omdat ik je ook 1-op-1 begeleid. 

Voordat je een besluit neemt, laat ik je dit vertellen: het wordt niet uit zichzelf rustiger. Er komt geen ‘beter moment’. Dit is het. Onderneem actie en zorg er zélf voor dat er meer tijd, vrijheid en omzet in je bedrijf komt. 

De investering voor dit gehele programma is maar €797,- (of 3x €297,-) ex btw. 

De inhoud van de modules, masterclasses en 1-op-1 calls is extreem waardevol en levert jou veel meer op dan dat. Bedenk je wat je zou kunnen doen als je tientallen, zo niet honderden uren per maand meer had om te besteden aan de plannen die nu alleen maar in jouw hoofd blijven zitten. De omzet die je daarmee laat liggen is vele malen duurder dan wat je investeert in dit programma.

Het enige wat je nu hoeft te doen, is actie ondernemen. Ervoor kiezen dat jij voortaan meer dan genoeg tijd hebt in plaats van het altijd tekort komt.

Natuurlijk kun je het ook eerst even zelf proberen.

Maar daarover ben ik wel graag eerlijk. Als je het zelf had gekund, waarom heb je het dan nog niet gedaan? 

Hoe ga je ervoor zorgen dat dit niet weer een van de dingen wordt die je “ooit echt gaat doen” en vervolgens maanden onderaan je to do lijst blijft hangen om uiteindelijk stilletjes te verdwijnen? 

Hoe wordt dit niet een toevoeging aan je lijstje met plannen voor je bedrijf waar je toch al niet aan toekomt?

Hoe ga je de stress en tijdsdruk verlagen als je niet weet hoe en waar er in je bedrijf goudmijnen te vinden zijn die makkelijk en snel voor meer tijd zorgen?

Ik weet wat ik doe en aan welke knoppen je moet draaien. Ik heb me bewezen door eerst in verschillende start-ups met structuur explosieve groei mogelijk te maken en vervolgens door honderden ondernemers 1-op-1 te helpen om dit ook in hun bedrijf te realiseren.

Laat mij jou ook helpen. Zullen we er samen voor gaan?

Dit is wat klanten over mij zeggen:

Veelgestelde vragen

Van het online materiaal heeft elke module een video van ongeveer 40 minuten. Daarnaast heb je ongeveer 2 uur nodig om de opdrachten uit te voeren. Blok dit aan het begin meteen al in je agenda. I know, het voelt alsof je die tijd niet hebt, maar you’ve got to spend time to make time. Er gaat niets veranderen als je er niets aan doet, daarvoor is echt actie vanuit jou nodig. Ik beloof je dat het je binnen de eerste drie weken al meer tijd oplevert dan dat je erin stopt. 

Dat geeft niets. Je kunt drie masterclasses bijwonen gedurende 9 maanden, dus je kunt kiezen welke drie data jou het beste uitkomen.

Nee, die kun je helemaal naar eigen wens inplannen. Ik heb natuurlijk wel een advies in welke weken je die goed kunt gebruiken, maar je krijgt toegang tot mijn agenda om een datum en tijd te kiezen die voor jou past.

De cursus kun je volledig doen op eigen tempo, maar als je elke week een module doet, ben je in 6 weken klaar. Als je er langer over doet, is dat natuurlijk ook geen probleem!

Dat verschilt enorm per ronde die start, dus ik kan je daar geen vast aantal in geven. Wees er in ieder geval van verzekerd dat ik meer dan genoeg persoonlijke aandacht heb voor jou, of er nou 10 of 100 mensen in zitten.