fbpx

Structureel Meer Tijd om te Groeien

Wil jij je niet langer verliezen in alle dagelijkse taakjes? Niet meer het gevoel hebben altijd achter de feiten aan te lopen? Ben je toe aan structureel meer tijd voor de plannen die jouw omzet laten exploderen? 

Dan is deze cursus voor jou.

Jij wilt een bedrijf waarin chaos niet de dagelijkse gang van zaken is, waarin je elke dag meer dan genoeg tijd hebt om jouw ideeën uit te voeren en de ‘gewone’ to do’s ook afkomen. Want met die ideeën zit je bomvol. Ideeën waarvan je wéét dat – als je ze ook daadwerkelijk uitvoert – je omzet als een raket zou stijgen. 

Maar daarvoor heb je eerst meer tijd en de juiste systemen nodig. Dat gaan we samen doen met de cursus Structureel Meer Tijd om te Groeien. 

Herken je dit?

Wacht dan niet langer. Onderneem actie en richt in 9 weken je bedrijf zo in dat jij altijd genoeg tijd en focus hebt voor je omzet-boostende plannen.

Wat houdt de cursus in?

Gedurende 9 weken komen er zes video modules vrij. Daarin help ik je stapsgewijs om je bedrijf efficiënter en slimmer in te richten, zodat jij je kunt focussen op groei. 

En dat doe je niet alleen. Ik ga je namelijk persoonlijk helpen.

Dit is geen typische ecourse, want ik weet dat als ik je alleen wat video’s toestuur, je daar ook niet aan toekomt. Daarom doen we het samen. 

In die 9 weken heb je 3x een uur masterclass met mij en iedereen die de cursus volgt waarin we alle issues gezamenlijk oplossen. Als je niet kunt op de dag van de masterclass, stuur je mij jouw vragen toe en krijg je daarna de opname in je inbox. 

Dat is niet het enige. Je hebt namelijk ook nog 3x een-op-een calls van een half uur met mij. Hierin coach ik je persoonlijk en optimaliseren we jouw systemen zo dat jij eigenlijk niet eens meer nodig bent in je bedrijf. 😉

 

Dit ga je doen:

Module 1

In deze eerste module focussen we op het doel en wat nu de obstakels zijn om daar te komen. Je hebt hierna een helder actielijstje met wat er moet veranderen in je bedrijf om meer tijd te winnen en je onderneemt al direct stappen om dat op te lossen.

Module 2

Goede systemen helpen je om je groei te ‘hacken’. Hierna weet je precies wat systemen zijn, maar vooral hoe en waar je ze inzet in jouw bedrijf om snel meer tijd vrij te maken. Ook weet je welke systemen voor explosieve groei zorgen en ga je daar meteen mee aan de slag.

Module 3

Ontdek waar in jouw systemen de zwakke plekken zitten en fix ze, zodat je minder tijd kwijt bent aan handmatige taakjes en onnodige chaos. Alle vormen van optimaliseren komen aan bod, waarmee je al direct jouw systemen kunt upgraden naar een geoliede machine die je elke dag tijd bespaart.

Module 4

Deze module gaat specifiek over de mogelijkheid tot automatiseren in je bedrijf. In module 3 hebben we het hier kort over, module 4 gaat er dieper op in. Ik leer je al mijn handigheden en hacks om meer te kunnen doen in minder tijd.

Module 5

Ook je omzet is een systeem. Na deze module weet jij exact hoe je omzet in elkaar steekt en hoe je met een minimale tijdsinvestering er maximaal €€€ uit kunt halen. Inclusief mega waardevolle en handige invul Excel sheet waardoor je weet aan welke knoppen je kunt draaien in je bedrijf om je omzet te verhogen.

Module 6

Super, je bedrijf is ingericht op efficiëntie. En nu? Hoe zorg je ervoor dat de chaos niet weer overneemt? Na de laatste module weet jij hoe je blijvend structuur in je bedrijf aanhoudt en je niet weer terug in je oude gewoontes vervalt. Zes modules, 3 masterclasses, 3 calls én een Facebook groep met een community van ondernemers die in hetzelfde schuitje zitten.

Er start om de paar weken een nieuwe groep aan de cursus, maar de video’s en opdrachten kun je uiteraard op eigen tempo doen. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, omdat ik je ook 1-op-1 begeleid. 

Voordat je een besluit neemt, laat ik je dit vertellen: het wordt niet uit zichzelf rustiger. Er komt geen ‘beter moment’. Dit is het. Onderneem actie en zorg er zélf voor dat er meer tijd, vrijheid en omzet in je bedrijf komt. 

De investering voor dit gehele programma is maar €797,- (of 3x €297,-) ex btw. 

De inhoud van de modules, masterclasses en 1-op-1 calls is extreem waardevol en levert jou veel meer op dan dat. Bedenk je wat je zou kunnen doen als je tientallen, zo niet honderden uren per maand meer had om te besteden aan de plannen die nu alleen maar in jouw hoofd blijven zitten. De omzet die je daarmee laat liggen is vele malen duurder dan wat je investeert in deze cursus.

Het enige wat je nu hoeft te doen, is actie ondernemen. Ervoor kiezen dat jij voortaan meer dan genoeg tijd hebt in plaats van het altijd tekort komt.

Natuurlijk kun je het ook eerst even zelf proberen.

Maar daarover ben ik wel graag eerlijk. Als je het zelf had gekund, waarom heb je het dan nog niet gedaan? 

Hoe ga je ervoor zorgen dat dit niet weer een van de dingen wordt die je “ooit echt gaat doen” en vervolgens maanden onderaan je to do lijst blijft hangen om uiteindelijk stilletjes te verdwijnen? 

Hoe wordt dit niet een toevoeging aan je lijstje met plannen voor je bedrijf waar je toch al niet aan toekomt?

Hoe ga je de stress en tijdsdruk verlagen als je niet weet hoe en waar er in je bedrijf goudmijnen te vinden zijn die makkelijk en snel voor meer tijd zorgen?

Ik weet wat ik doe en aan welke knoppen je moet draaien. Ik heb me bewezen door eerst in verschillende start-ups met structuur explosieve groei mogelijk te maken en vervolgens door honderden ondernemers 1-op-1 te helpen om dit ook in hun bedrijf te realiseren.

Laat mij jou ook helpen. Zullen we er samen voor gaan?

Dit is wat klanten over mij zeggen:

Veelgestelde vragen

Er komt elke week een module met een video vrij van ongeveer 1 uur. Daarnaast heb je ongeveer 2 uur nodig om de opdrachten uit te voeren. Blok dit aan het begin meteen al in je agenda. I know, het voelt alsof je die tijd niet hebt, maar you’ve got to spend time to make time. Er gaat niets veranderen als je er niets aan doet, daarvoor is echt actie vanuit jou nodig. Ik beloof je dat het je binnen de eerste drie weken al meer tijd oplevert dan dat je erin stopt. 

Het is geen probleem als je niet op die datum kunt beginnen. De video’s en opdrachten doe je op je eigen tempo. Er komt vanaf 26 oktober elke week een module vrij, m.u.v. 3 weken waarin de masterclass plaatsvindt en je wat meer tijd kunt gebruiken voor de opdrachten. Verder is het volledig op eigen tempo.

Dat geeft niets. Stuur mij dan vooraf je vragen toe en dan behandel ik ze in de masterclass. Daarna krijg je van mij de opname toegestuurd zodat je het terug kunt kijken.

Nee, die kun je helemaal naar eigen wens inplannen. Ik heb natuurlijk wel een advies in welke weken je die goed kunt gebruiken, maar je krijgt toegang tot mijn agenda om een datum en tijd te kiezen die voor jou past.

De cursus duurt 9 weken, maar je houdt 6 maanden toegang tot de modules. Ik weet dat als ik je een jaar geef, je er ook een jaar over doet. 😉 No worries, we gaan er samen voor zorgen dat dit lukt. Komt goed!