fbpx

Jij wilt nog veel meer DOEN.
Maar waar haal je de tijd vandaan?

Je weet dat het mogelijk is. Want er zit meer in, toch?

Jij wilt ook een bedrijf wat als een geoliede machine loopt, je to do lijst in een mum van tijd er doorheen werken en genoeg tijd kunnen nemen voor al die toffe, omzet-boostende ideeën die in jouw hoofd zitten.

Maar jouw dagen lopen nogal anders dan je zou willen. 

Je wordt overladen door mails, vragen en taken en je hebt het idee om je to do lijst ooit helemaal af te vinken allang afgeschreven. 

Hard werken vind je niet erg, maar je weet dat dit niet het eindstation kan zijn. 

Als je kon kiezen, zou je alleen maar bezig zijn met het opzetten en uitvoeren van die plannen en het groeien van je business

Jij weet namelijk dat die plannen stuk voor stuk omzet opleveren en wilt geen kansen laten liggen.

 

Hoe zou het voor je zijn als..

Hoe je moet ondernemen, weet jij wel.
maar tijd om al die plannen uit te voeren,
dat is een ander verhaal..

Ondernemen kan jij wel. 

Je hebt een hoop ambitieuze plannen voor je bedrijf en wilt deze het allerliefste nu uitvoeren, want je weet dat het omzet oplevert en dat je nu kansen laat liggen.

Het probleem: je komt altijd tijd tekort

Als je een tijdsblok reserveert om eraan te werken, komt er altijd wel iets tussendoor. 

Intussen wordt je to do list steeds eindelozer en je agenda steeds voller.. 

 

Daar ga ik je bij helpen. want ik weet hoe.

Ik heb in meerdere start-ups tegen het groeiplafond aan gezeten. Een overvloed aan plannen, hoge ambities, weinig mankracht en een chronisch tekort aan tijd. 

De omzet loopt prima, de klanten zijn er. Maar je weet ook dat er veel meer in zit, als je maar de tijd zou hebben om je ideeën uit te voeren. 

Ik weet hoe het is. En ik weet ook dat het niet zo hoeft te zijn. Moeiteloos ondernemen behoort óók tot de opties. 😉

maar dat vereist een nieuwe way of working.

En dat doe je niet in één middagje. Ik zag het gebeuren bij mijn klanten; ze waren laaiend enthousiast over onze sessie samen, vol voornemens om alles toe te passen. 

Dat deden ze, voor een paar weken. Daarna vervielen ze langzaam in oude gewoontes en werden ze weer meegesleurd door de dagelijkse drukte en een op snel tempo vollopende to do list.

Om nieuwe gewoontes aan te leren, is er herhaling en verdieping nodig. Een stok achter de deur. Daarom gaan we in het Moeiteloos Ondernemen traject voor drie maanden samen aan de slag.

Zodat jij blijft volhouden wanneer je plannen je dreigen over te nemen en je to do lijst weer eindeloos lijkt te worden. Zodat jij het nu écht anders gaat aanpakken en eindelijk tijd hebt voor je plannen.

elke succesvolle ondernemer heeft de hulp en kracht van anderen ingezet.
en jij doet het wel in je eentje?

Er zijn twee wegen naar je doel: het landweggetje en de snelweg.

Het landweggetje kronkelt door de polders, over de bergen en af en toe kom je ergens vast te zitten in de modder of gaat je karretje stuk. Misschien kom je op de plaats van bestemming, misschien raak je onderweg verdwaald of loopt er een pad dood waar je al dagen op zit.

De snelweg heeft een smooth wegdek en zorgt ervoor dat jij binnen no time op je eindpunt aankomt. Zonder problemen, zonder stress, zonder issues. 

Kan jij aan jezelf verantwoorden dat je tijd verdoet door over allerlei kronkelige landweggetjes te rijden met doodlopende wegen?

Daarmee kies je voor de langste en moeilijkste weg die er is. 

Je wordt niet plots op een dag wakker met meer tijd, meer uren in je dag. 

Tenzij je je bedrijf kleiner wilt maken en minder omzet wilt draaien, gaat daar ook niet magisch meer ruimte komen om aan je plannen te werken.

Dus kies voor de snelweg. Ik kom je graag bij het begin ophalen, dan carpoolen we. 😉

Kies voor moeiteloos ondernemen in plaats van alle landweggetjes.

Dit kun je verwachten:

blijvende verandering

Je gaat een hele nieuwe mindset en manier van werken aanleren. Hierna is je bedrijf blijvend veranderd en stapelen de to do’s zich niet meer op, maar weet jij precies wat je wanneer kunt doen.

niet lullen maar poetsen

Als Rotterdamse heb ik een echte ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit: we gaan samen actie ondernemen en je workflows zo inrichten dat jij je doelen gaat behalen. Plannen maken is leuk, maar zet geen zoden aan de dijk. We gaan doen!

snel resultaat

Drie maanden vliegen voorbij. Daarin gaan we een hoop doen. En nee, dat kost je niet heel veel extra tijd. 😉 We maken op korte termijn al tijd vrij en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk resultaat geniet.

1 op 1 contact

In die drie maanden spreken we elkaar wekelijks. Ik stuur, support en help je van dichtbij. Ik weet precies wat je doet en waar je heen wilt en zet me er 100% voor in om dat te bereiken.

groei van je bedrijf

Wanneer jij als ondernemer groeit, groeit je bedrijf mee. Je pakt het anders aan, maar je krijgt ook meer ruimte en tijd voor nieuwe klanten en projecten. Je kunt eindelijk al je ambitieuze plannen uitvoeren!

normale werkuren

Het is niet meer nodig om 80 uur te werken, tenzij je dat wilt natuurlijk. 😉 Alles mag. Maar het moet niet meer ‘om alles af te krijgen’. Dat heb je namelijk al geregeld. 

Dit is niet voor iedereen.

 

Ik werk alleen met ondernemers die er écht voor willen gaan en committed zijn om verandering aan te brengen.

Als jij niet bereid bent om het werk te doen om tijd over te gaan houden in plaats van altijd tekort te komen, dan is dit niet voor jou.

Wanneer is het wel iets voor jou? Als jij..

Dan is het Moeiteloos Ondernemen traject gemaakt voor jou.

Voor dit traject betaal je één keer €2.247,- of drie termijnen van €790,- (ex btw).

oke, wat nu?

Heb jij alles gelezen en weet je al zeker dat jij een van die plekjes moet bemachtigen?

Schrijf je dan direct in via de button hieronder en dan zien we elkaar snel!

We kunnen ook eerst even bellen om te kijken of dit de beste manier is waarop ik jou kan helpen. 

Dan maak ik een half uur voor je vrij en zoeken we het samen uit.

Daarna ben je helemaal vrij om te kiezen of je met mij wilt werken, of niet. 

Boek een gratis sessie via de button hieronder en benoem in je opmerkingen even dat het om het Moeiteloos Ondernemen traject gaat.

Deze mensen gingen je voor:

wil jij moeiteloos ondernemen?