fbpx

Jij wilt nog veel meer DOEN om je bedrijf te groeien.
Maar waar haal je de tijd vandaan?

Je weet dat er meer in zit. Maar de dagen vliegen zó snel voorbij..

Jij wilt een bedrijf wat als een geoliede machine loopt, je alleen bezig houden met de to do’s die echt belangrijk zijn (lees: niet continu alleen maar brandjes blussen en kleine ad hoc taken doen) en daarnaast nog meer dan genoeg tijd hebben voor al die toffe ideeën die in jouw hoofd zitten die jouw bedrijf en omzet doen groeien.

Maar jouw dagen lopen nogal anders dan je zou willen. 

Je inbox loopt constant vol, je klanten hebben een sh*tload aan vragen en je to do lijst lijkt alleen maar langer te worden in plaats van korter. Terwijl je áltijd bezig bent.

Hard werken vind je niet erg, maar je zou zo graag weer de vrijheid voelen in je bedrijf om de plannen uit te voeren waar je al tijden mee rondloopt.

En waarvan je weet dat je bedrijf en omzet weer verder gaan groeien. Als je kon kiezen, zou je alleen maar bezig zijn met het opzetten en uitvoeren van die plannen, dat is namelijk waar jij echt gelukkig van wordt.

Maar de dagen lijken altijd te kort en je hebt nog zo veel te doen..

Herken jij je in bovenstaande? Dan is het Moeiteloos Ondernemen traject iets voor jou. 

Hoe zou het voor je zijn als..

Klanten heb je genoeg. Maar tijd, dat is een ander verhaal..

Hoe ondernemen werkt, heb jij inmiddels wel door.

Je hebt een hoop ambitieuze plannen voor je bedrijf en wilt deze het allerliefste nu uitvoeren, want je weet dat het omzet en groei oplevert en dat je nu kansen laat liggen door het niet te doen.

Het probleem: je komt altijd tijd tekort

Als je in je agenda een ochtend blokt om eraan te werken, komt er altijd wel iets tussendoor. 

Intussen wordt je to do list steeds langer en je agenda steeds voller. Dus die ideeën, die schuif je telkens vooruit..

Samen maken we weer tijd vrij voor meer groei en omzet.

Ik heb in meerdere start-ups gewerkt waar we tegen het groeiplafond aan liepen. Een overvloed aan plannen, hoge ambities, weinig mankracht en een chronisch tekort aan tijd. 

Ik weet hoe het is. En ik weet ook dat het niet zo hoeft te zijn. Moeiteloos ondernemen behoort óók tot de opties, in plaats van alleen maar doorbikkelen met het idee “dat komt wel als het wat rustiger is”. 

Newsflash: het wordt niet vanzelf rustiger. 

Daarvoor heb je workflows nodig die jou tijd besparen in plaats van kosten. In het Moeiteloos Ondernemen traject nemen we samen (1-op-1) de tijdlekken in je bedrijf onder handen en maken we er een efficiënte, geoliede machine van. Met slimme systemen, mega efficiënte workflows en handige automatiseringen kun je zelf de magie realiseren waarmee je extra uren krijgt. 

 

Dat kun je ook zelf proberen.
Maar dan moet je dit weten:

Er zijn twee wegen naar je doel: het landweggetje en de snelweg.

Het landweggetje kronkelt door de polders, over de bergen en af en toe kom je ergens vast te zitten in de modder of gaat een wiel van je karretje stuk. Grote kans dat je onderweg verdwaald raakt of dat een pad doodlopend blijkt waar je al dagen op zit. Want heel eerlijk: je hebt geen idee welke weg je moet nemen.

De snelweg heeft een smooth wegdek en zorgt ervoor dat jij binnen no time op je eindpunt aankomt. Zonder problemen, zonder stress, zonder issues. En in de snelste tijd. 

Heb jij de tijd om het eerst nog even zelf te gaan proberen?

Je wordt niet plots op een dag wakker met meer tijd, meer uren in je dag. Je laat op het moment allemaal kansen, groei en omzet liggen. 

Prima als je denkt “ik ga het eerst zelf proberen”. Maar wil je heel eerlijk zijn naar jezelf? 

Kies voor de snelweg. Ik kom je graag bij het begin ophalen, dan carpoolen we. 😉 Ik weet waar we heen moeten, hoe we er komen en heb de route al tig keer gereden.

Kies voor Moeiteloos Ondernemen.

Dit kun je verwachten:

1 op 1 contact

In 3 maanden hebben we vijf 1-op-1 sessies en daarnaast spreken we elkaar wekelijks via ons Trello bord. Ik stuur en help je van dichtbij. Samen gaan we met laserfocus op de doelen af die we hebben gezet om te bereiken. 

snel resultaat

We gaan een hoop samen aanpakken en nee, dat kost je niet heel veel extra tijd. 😉 We pakken je grootste tijdlekken als eerste aan om ruimte te maken en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk meer uren in je week hebt.

niet lullen maar poetsen

Als Rotterdamse heb ik een echte ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit: we gaan samen actie ondernemen en je workflows zo inrichten dat jij direct tijd bespaart. Alleen plannen maken is leuk, maar zet geen zoden aan de dijk. We gaan doen!

groei van je bedrijf

Wanneer jij als ondernemer groeit, groeit je bedrijf mee. Je pakt het anders aan, maar je krijgt ook meer ruimte en tijd voor nieuwe klanten en projecten. Je kunt eindelijk al je ambitieuze plannen uitvoeren!

blijvende verandering

Je gaat een hele nieuwe mindset en manier van werken aanleren. Hierna is je bedrijf blijvend veranderd en stapelen de to do’s zich niet meer op, maar weet jij precies wat je wanneer moet doen en hoe je altijd ruimte houdt voor groei.

normale werkuren

Het is niet meer nodig om ‘s avonds en in het weekend door te werken, tenzij je dat wilt natuurlijk. 😉 Alles mag. Maar het moet niet meer ‘om alles af te krijgen’. Dat heb je namelijk al geregeld. 

Dit is niet voor iedereen.

Er is beperkt plek in het Moeiteloos Ondernemen traject. Ik werk ook niet met iedereen. 

Het is voor mij belangrijk dat jij écht verandering wilt aanbrengen om geen tijd meer tekort te komen en op dat punt staat waarbij je je bedrijf naar het next level wilt brengen qua groei en omzet. 

Ik kan je namelijk heel ver brengen, maar jij moet de actie ondernemen. Dus als je daar niet toe bereid bent en de consequenties van niets doen nog oke vindt, dan is dit 1-op-1 traject niet voor jou. We doen het samen, maar it takes two to tango. 😉

Wanneer is het wel iets voor jou? Als jij..

Dan is het Moeiteloos Ondernemen traject gemaakt voor jou.

Voor dit traject betaal je één keer €2.247,- of drie termijnen van €790,- (excl. btw).

Hoe meld je je aan

Ik bel graag eerst even met elkaar om te zien of dit traject de goede match is voor ons allebei. Zo kunnen we kennismaken en kijken of dit traject de juiste stap is om jouw doelen te behalen. 

Als ik denk dat je beter geholpen bent met mijn online groepsprogramma of door iemand anders, dan zeg ik dat ook gerust. 

Wil je eens vrijblijvend met elkaar bellen om te zien of het Moeiteloos Ondernemen traject voor jou is? Stuur me via het formulier hieronder een bericht en dan kom ik er binnen 48 uur bij je op terug. 

Deze mensen gingen je voor:

Wil jij moeiteloos ondernemen?