fbpx

Gratis Webinar

In 8 stappen het meeste resultaat uit je uren halen

In deze online masterclass geef ik je 8 stappen waarmee jij meer kan doen in minder tijd en je chaos vaarwel zegt. Niet langer aan het einde van de dag met een zucht onvoldaan je laptop dichtklappen omdat je vandaag wéér niet alles hebt kunnen doen wat je wilde, maar elke dag met laserfocus aan jouw moneymaking plannen werken!

Wat als..

Hoe zou dat voor je zijn?

“Productivity is being able to do things that you were never able to do before.”

- Franz Kafka

Na deze masterclass weet jij:

Soms lijkt het alsof de dag met twee keer knipperen voorbij is gegaan. Je begint je dag met een hoofd vol ambitieuze plannen en ideeën en klapt vol goede moed je laptop open. 

Vandaag ga je écht knallen en stappen maken. Het gaat even goed, totdat je inbox voller en voller wordt, klanten om je aandacht vragen en je oneindige to do lijst nog langer wordt.

 Voordat je het door hebt vliegt de dag voorbij en zit het erop, is er van je plannen niets terecht gekomen en klap je moe en zeker niet voldaan weer je laptop dicht. Je bent de hele dag bezig geweest, maar het voelt niet alsof je veel gedaan hebt gekregen..

Ik weet hoe het is.

Nu werk ik op een manier waarop ik wél al die plannen kan uitvoeren in de uren die ik heb, zonder stress. 

Met de juiste structuur, planning en systemen. Het was zo’n ontzettende gamechanger, dat ik besloot dat ik nog veel meer ondernemers hiermee wilde helpen.

In dit gratis webinar op 19 mei om 9:00 geef ik jou mijn bewezen stappenplan om dit ook te bereiken. Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan hieronder in!

Veelgestelde vragen

Webinars hebben een flink slechte reputatie gekregen door ondernemers die je gouden bergen beloven en vervolgens 2-3 uur lang alleen vage ‘tips’ geven en vertellen over hun successen. Ze geven je net niks en verkopen je aan het einde hun programma. Zo werk ik niet. Het belangrijkste vind ik dat mijn webinar échte waarde bevat, concrete tips en stappen die je direct toe kunt passen om efficiënter te werken. Ik geloof in kennis delen en dat doe ik met je in mijn webinar. We gaan ‘niet lullen maar poetsen’ zoals we dat in Rotterdam zeggen. 😉

Het webinar duurt ongeveer 60 minuten en daarna is er tijd voor Q&A.

Er zal een replay komen die je tot 2 dagen na het webinar kunt terugkijken. Je haalt er echter veel meer waarde uit wanneer je er live bij bent, dus blok het alvast in je agenda en dan kun je optimaal gebruik maken van dat uurtje tijd!

Ik deel mijn 8 bewezen stappen met je waarmee je efficiënter en productiever werkt, zodat je tijd overhoudt die je kunt gebruiken voor het groeien van je bedrijf. 

Wat deelnemers erover zeggen:

Even voorstellen

Ik ben Shelley en ik word ontzettend blij van structuur en efficiëntie. Plannen en ordenen? Dat is voor mij ontspanning! Ik ben gek op overzicht en structuur en vind het de leukste uitdaging om alles in een proces te cutten wat onnodig veel tijd kost.

Ik heb jarenlang voor structuur & overzicht gezorgd in meerdere start-ups, zodat ze zo snel en hard mogelijk konden groeien. Om mij heen zag ik ondernemers struggelen met hun tijd doordat hun hoofd overloopt van ideeën en hun to do lijst van taken.

Zonde, want met de juiste structuur en systemen kan iedereen efficiënter en productiever werken. Ook als jij de grootste chaoot ever bent. 😉

Daarom help ik met Hashtag Lifegoals inmiddels honderden ondernemers om hun bedrijf en werkwijze slimmer in te richten zodat je meer tijd overhoudt voor waar jij echt gelukkig van wordt: het uitvoeren van al je ambitieuze plannen en groeien van je bedrijf en omzet.

In dit webinar deel ik mijn 8 stappen met je waarmee jij ook alles uit je tijd kunt halen. Ben je erbij?